divendres, 18 de juny del 2010

Responsabilitat

Els darrers mesos han estat convulsos. Constatem breument: la crisi s'instal·la cada vegada més a casa nostra i a Europa, i sembla que el dolent encara està per arribar. Sembla que la crisi grega ha arrossegat indefectiblement l'Estat espanyol.

Després del sensacional haraquiri socialista (la retallada de pensions, la baixada de salaris...), DE la inoperància del PP i de l'acte de responsabilitat de CiU, els sindicats, que no són res més que poders polítics de facto, han convocat una vaga general per al proper setembre. Això és magnífic, extraordinari... Certament, trist, patètic, irresponsable, rebequeria, detestable, i tota la llista d'improperis que se us puguin acudir.

No s'entén que davant la conjuntura econòmica actual, els treballadors facin vaga. Per què és irresponsable? Molt senzill, sembla que tothom vulgui sortir de la crisi sense perdre res. Això no és així, hi ha algú que s'ha de sacrificar. I en aquest cas són els funcionaris, per exemple, que tot i tenir la feina assegurada, ergo el sou, van haver de fer la vaga. Molt bé, senyors i senyores, són vostès la justícia en persona. Hi ha gent que s'ho està passant pitjor, que no es poden permetre el luxe de fer vaga perquè perdrien el sou d'un dia i tot el proporcional a les vacances, i els treballadors de l'Estat juguen a fer vaga. Vostès mateixos, juguin juguin, que mentrestant els treballadors de veritat aixecaran el país.

Evidentment, si a Catalunya tinguéssim un concert econòmic, aniríem tots els catalans millor. Però això ja són figues d'un altre paner.

VALE

1 comentari:

  1. Vale. Això em recorda alguna cosa...
    El pitjor de tot es que sempre hàgin de pagar justos per pecadors. Si, són funcionaris però també tenen el seu dret a expressar-se. Que els següents serem nosaltres, els no funcionaris, els que sempre paguem.
    Pensa que això només és el principi...

    ResponElimina